Andi

Szia! Leírom az élményemet! :)


Egyik debreceni csoportban láttam a nyereményjátékos felhívást és arra gondoltam, hogy hátha rám mosolyog a szerencse és megmutathatom magam Családomnak. Amikor az első sorsolás volt izgulva néztem végig a videót és amikor megláttam a nevem nem akartam hinni a szememnek, hogy én vagyok az első nyertes! Emlékszem Anyukáméknál volt Családi ebéd és kirohantam a szobából, hogy "én nyerteeeeemmm!" :)

Megbeszéltünk Encivel egy időpontot a fotózásra és amikor megérkeztem, az első benyomásom az volt, hogy jó kezekben leszek, mert egy roppant kedves, közvetlen embert véltem felfedezni Enciben. Persze az elején még bennem volt a drukk, de mire a fodrász és a sminkes végzett, addigra már kezdett oldódni a feszültség! Ez végleg akkor múlt el, amikor elkezdtük közös munkánkat. Felejthetetlen élmény volt az a nap, ahogy kattogott a vaku és csak Én voltam aznap középpontban. A végére megérkezett Férjecském is és kettőnkről is készült egy pár fotó!


Hogy hogy éreztem magam? Erre egyetlen szó elég és benne van minden! FANTASZTIKUSAN!!! 2 gyerekes Anyaként elmondhatom, hogy igenis szüksége van egy Anyának egy ilyen csajos napra, mert teljesen feltölti az Embert! Nagyon szépen köszönöm Encinek, hogy nekem megadatott ez a lehetőség, mert lehet, ha nem nyertem volna, akkor ez csak egy szép álom marad! Gyönyörű munkája van Encinek, csodaszép képeket készített a közös napunkról, mindenkinek csak ajánlani tudom! Egy idézettel szeretném zárni soraimat, ami szerintem teljesen illik rám! "A mosoly egy olyan görbe vonal, amely egyenesbe hozhat mindent" :)


A teljes blog bejegyzés itt olvasható Andi fotózásáról:

http://enikotothfoto.blogspot.co.uk/2015/12/andi-es-szuntelen-mosolygas.html
Kiemelt bejegyzések
Aktuális bejegyzések
Arhive
  • Facebook Social Icon

© 2014 by Eniko Toth Photography