Zita

"Amikor megláttam a nevem, hogy én nyertem meg a fotózást, nagyon megörültem neki. De amikor elmondtam a páromnak, hogy megyek fotózásra, azonnal összezavart a legelső kijelentésével - "Fehérneműs fotózást szeretnék " Elbizonytalanodtam és tartottam tőle, de ahogy teltek a napok kezdtem megbarátkozni a gondolattal.

Amikor elmentem az első megbeszélésre, nagyon jó érzés volt, hogy örültél az ötletnek és biztattál. Nagyon jó volt az első benyomás rólad, kedves és közvetlen nőnek ismertelek meg. És akkor éreztem, hogy már nincs semmi fenntartásom, vagy bármilyen rossz érzésem a fehérneműs fotózásról.

Amikor eljött a nagy nap, izgatottan indultam hozzád. Nagyon szép sminket és frizurát csináltak nekem a csajok. /Utólag is köszönöm nekik /Ahogy elkezdtük a fotózást, már teljesen megnyugodtam. Jól estek a dicsérő és biztató szavaid, ez az önbizalmamnak is jót tett. :) Azt leszámítva, hogy borzasztó izomlázam lett, nagyon jól éreztem magam. Tetszett, hogy közösen dolgoztunk,mindent megbeszéltünk és nem irányítgattál. :) Aztán vártuk a végeredményt. Izgatottan válogattuk a párommal a jobbnál jobb képeket. Köszönöm mégegyszer a lehetőséget és a csodás képeket."

A teljes blog bejegyzés itt olvasható Zita fotózásáról:

http://enikotothfoto.blogspot.co.uk/2015/11/zita-boudoir-fehernemus-fotozasa.html


Kiemelt bejegyzések
Aktuális bejegyzések
Arhive
  • Facebook Social Icon

© 2014 by Eniko Toth Photography