Nóri

"Amikor a játékfelhívást olvastam, épp nagyon rossz passzban voltam, egy pici és egy nagyobbacska gyerek által eléggé lefárasztva, kizsigerelve (gondolom, ezt a legtöbb anyukának nem kell bemutatni). Arra gondoltam, de jó is lenne nyerni, megmutatnám magamnak, a Férjemnek, a világnak, hogy megvan még bennem a pajkos, mosolygós, csini „kislány” (csak néha a fáradt anyukától nem látszik).

Aztán ezt az egészet jól el is felejtettem… mikor megláttam a nevem a győztesek között, először el sem hittem. Aztán meg rögtön a problémákra gondoltam, hová teszem a 10 hós, anyafüggő babámat a fotózás idejére, hogy lesz nekem erre időm és energiám, meg nem is vagyok fotogén, meg nincs egy rongyom, amit felvegyek, stb., stb.

De Enci a lazaságával, közvetlenségével, rugalmasságával ezt mindet szépen, sorban eloszlatta. Leszervezte, hogy házhoz jönnek, az egész stábbal együtt, megmotiválta anyukámat a gyerekfelügyeletre néhány közös kép ígéretével, a kételyeimet pedig elfújta a lendülete. :D

Eljött a Nagy nap, megjelent a Stáb 2 autóval, egy halom háttérrel, meg sminkkel, „beköltöztek”, rögtön megtalálták a hangot a fiaimmal. Aki épp ráért, kártyázott a naggyal, altatta a kicsit… Eközben én meg csak szépültem, vetkőztem-öltöztem, néha kicsavarodva „pózoltam” Enci utasítására, és végig igazi modellnek éreztem magam, én voltam a középpontban, és csak vigyorogtam-vigyorogtam. Fel voltam pörögve, élveztem a fotózás minden percét.

Már a tükörbe nézve, meg a menet közben meg-megkukkantott képeket látva sejtettem, hogy itt valami „csoda” történt, de amikor Enci meghozta az elkészült fotókat, szóhoz sem jutottam. Mintha nem is én lennék rajtuk, vagyis én, de egy olyan arcom, amit elveszettnek hittem, és olyan jó, hogy előkerült! Azóta is csak nézem-nézem a képeket, és tudom, hogy évek múlva is jó lesz őket elővenni, rájuk pillantani, nosztalgiázni…

Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem ebben a „felfedezésben”, hogy a családom, meg a kutya is meg lett örökítve néhány fotó erejéig, hogy ilyen rugalmasan kezeltétek a helyzetet, és hogy SOLO kártyáztatok Gergővel. :)

További jó munkát, sok elégedett megrendelőt kívánok! "


A teljes blog bejegyzés itt olvasható Nóri fotózásáról:

http://enikotothfoto.blogspot.co.uk/2015/12/nori.html

#photo

Kiemelt bejegyzések
Aktuális bejegyzések
Arhive
  • Facebook Social Icon

© 2014 by Eniko Toth Photography