Egy kisbaba születése nagyon fontos esemény, minden család életében !!

 

Nem is szeretném nagyon szaporítani a szót. Hiszen minden kismama számára egyértelmű, hogy a várandóssága alatt rengeteg változáson megy keresztül testileg és lelkileg egyaránt, azonban mindezek ellenére ez az egyik legfontosabb időszak egy Nő életében!!

 

Szeretném megörökíteni a Boldog Várakozásotokat, hogy később (akár már néhány hét múlva is) boldogan tekinthessetek vissza a fotókra, melyek örökre szóló emlékek minden babát váró pár számára.

 

Az újszülöttekkel és babákkel pedig az a helyzet, hogy néhány hét alatt nagyon sokat nőnek és változnak, a szülők pedig velük együtt fejlődnek. Hiszen minden nap, minden héten más a fontos a babával kapcsolatban, folyamatosan új dolgok történnek. Sokszor a szülők észre sem veszik, hogy megint eltelt 1-2 hét. Több visszajelzést kaptam, miszerint a szülők nagyon örültek, hogy a fotók elkészültek a pici babájukról, és két hónap múlva, ahogy nézegették a fotókat, úgy tekintettek vissza, mintha nagyon hosszú idő telt volna el azóta, hiszen annyira el voltak foglalva a picur aktuális fejlődésével, változásaival.

 

Ha Te is szeretnél kismama vagy újszülött fotózást, keress bátran !!

  • Facebook Social Icon

© 2014 by Eniko Toth Photography