Mire számíthatsz ha bizalmat szavazol Nekem?

 

Az az alapvető filozófiám, hogy nem kell aggódnod, hiszen nem a Te feladatod, hogy „fotogén” legyél vagy „ügyesen mozogj” a kamera előtt. Ebben a modellek nagyon jók, de Nekünk hétköznapi Nőknek útmutatásra van szükségünk. Az én munkám, hogy segítsek megtalálni azokat a pózokat, amelyek számodra a legelőnyösebbek és közösen alkossunk valami különlegeset.

 

Egy glamour vagy boudoir fotózás nem csak arról szól, hogy kattintunk párat és csak képeket kapsz a végén. Ennél sokkal többről szól: az élményről, érzésekről. Soha nem felejtem el azokat a mondatokat, amikor valaki azt mondta nekem, hogy úgy érzi, hogy teljesen kicserélték és egy gyönyörű, magabiztos Nőnek érezte magát a fotózás során. Számomra ezek a legnagyobb sikerek és elismerések, hiszen ez lenne a normális, hogy minden Nő szépnek lássa magát. Persze én is Nő vagyok, így teljesen megértem ezt az érzést és azt, hogy néha visszaigazolásra van szükségünk. Maximálisan azon leszek, hogy Te is meglásd Magadban a szépséget.  A közös munkánk eredményeként pedig átveheted a professzionálisan retusált fotóidat.

 

Hiszek abban, hogy minden Nőnek szüksége van olyan fotókra magáról, melyeken a legjobb formáját hozza. Fotókra, melyeket büszkén használhat a közösségi médiában és az üzleti életben, valamint ajándékba adhat a párjának vagy egyszerűen csak saját magának. Fotókra melyeken levetkőzheti a feleség-, anya-, barát-, barátnő-, vagy gyerek szerepet és kendőzetlenül és bűntudat nélkül Önmaga lehet, megélheti Nőiességét.

Hogyan zajlik a fotózás?

 

SZÁMOMRA az a legfontosabb, hogy olyan fotókat készítsek RÓLAD, amelyeken keresztül közösen megmutatjuk a Benned rejlő Nőt és emellett NEM valaki más bőrébe bújtatunk, hanem a saját személyiségedet tükrözik.

 

STÍLUSBAN a természetességre és kifinomultságra törekszem, amely megmutatkozik eddigi munkáimban. A visszafogottan Nőies stílustól, a vagány csajszis fotókon keresztül egészen a merészebb Boudoir (Fehérneműs) fotókig széles a skála. Ezért fontos, hogy megismerjelek Téged és az elképzeléseidet a fotózással kapcsolatban. Ennek érdekében pedig nem futószalag szerűen dolgozom, hanem KÖZÖSEN ötletelünk, beszélgetünk és információs magazinokat is fogok küldeni, valamint Tőled is szívesen fogadok bármilyen ötletet, észrevételt. Kérdezz bátran !! :)

 

KIS CSAPATOM azon fog szorgoskodni, hogy legjobb formádat hozd és maximálisan egyensúlyban légy Önmagaddal, ezért jelezd bátran minden észrevételed, kérésed, kérdésed! Nem erőltetek Rád semmi olyat, amit nem szeretnél vagy úgy érzed, hogy az nem Te vagy, azonban nyitott vagyok az ötletekre.

 

CÉLOM, hogy mire a fotózásra kerül sor, NE feszengve állj a kamerám elé, hanem magabiztosan és önfeledten éld át ezt az Élményt és Önmagad tudd adni. :) Hiszen, hogy Szabó Péter szavaival éljek: "Az eredeti festmény mindig többet ér, mint a másolat" :) !!

 

KÖZÖS MUNKÁNK pedig a professzionálisan retusált fotók prezentálásával zárul, melyekből Te válogatod össze a legnagyobb kedvenceket az általad választott csomagnak megfelelően. Ezután pedig büszkén mutogathatod a családnak és barátoknak a végeredményt. Évek múlva pedig  ismét mosolyogva veheted őket elő.

Gyakran felmerülő kérdés –

Előre kell fizetni?

 

Milyen alapon kérhetnék tőled ilyet, hiszen még nem is láttad a végeredményt??? :) 

A teljes összeget természetesen utólag rendezzük!!

 

Amit előre kell fizetni, az az időpont biztosításhoz szükséges 15.000 Ft, mely foglaláskor esedékes. Ebből az összegből később 5.000 Ft bármely választott csomag árából beszámításra kerül. Hogy ezt a rendszert miért tartom fontosnak (hogy senkitől ne kérjek előre teljes fotózási díjat)? Egész egyszerűen azért, mert így tartom korrektnek. Az olyan lenne, mint mondjuk katalógusból rendelni. Olyankor nem is igazán tudom, hogy mit fogok kapni és fog-e egyáltalán tetszeni. 

 

Most pedig jogosan kérdezhetitek, hogy akkor miért kell a 15.000 Ft-ot előre kifizetni. Jogos a kérdés, a válasz pedig itt is nagyon egyszerű :) ! Mivel rengeteg energiám és munkám van egy-egy ilyen fotózásban, azt nem tudom megtenni, hogy teljesen ingyen fotózom és majd a végén választja ki a megrendelő, hogy melyik csomagot szeretné. Mert mi van ha valakinek csak megtetszett ez a "dolog", és szeretett volna egy kellemes délelőttöt eltölteni, de esze ágában sincs később vásárolni? Ez esetben napokat töltöttem az Ő fotózásával (tervezés, szervezés, egyeztetés, sminkest és fodrászt fizettem, ezen kívül pedig ott van a fotózással és a digitális utómunkával eltöltött nem kevés idő), amit olyas valakire fordíthattam volna, aki valóban érdeklődik. Hangsúlyozom a későbbi vásárlás nem kötelező, ha esetleg mégsem lennél megelégedve a végeredménnyel, ezt mindig ki szoktam emelni. De ezzel az apró kis "szűréssel" értelem szerűen csak olyan hölgyek fognak jelentkezni, akik valóban érdeklődnek a szolgáltatásom iránt és szeretnének egy gyönyörű portrét magukról. Így több figyelmet tudok Nekik szentelni és valóban az Ő igényeikkel foglalkozni.

Az a célom, hogy olyan fotókat készítsek Rólad, melyeket szeretnél megvásárolni, és nem az, hogy bármit is Rád kényszerítsek.

 

Akik pedig eddig bizalmat szavaztatok Nekem, nagyon köszönöm, hogy fotózhattalak Titeket. Mindannyiótokkal élmény volt dolgozni és sokat tanultam Tőletek!

 

Remélem a legtöbb kérdésre sikerült választ adnom, de ha mégsem, akkor az alábbi elérhetőségek bármelyikén tudok  bővebb információt adni :) !!

 

Keress bátran, és tervezzük meg a Te fotózásodat!

Gyere el hozzám egy kényeztető délelőttre és megmutatom Neked én hogyan látlak Téged !

 

Tel.: 20/266-7599

E-mail: eniko.toth.foto@gmail.com

Web: www.enikotothphotography.com

Blog: Enikő Tóth Fotó (Blogspot)

Facebook: Szász-Tóth Enikő, Glamour- és Boudoir Fotózás

 

  • Facebook Social Icon

© 2014 by Eniko Toth Photography